Even voorstellen; collega’s op afstand, Aly Kok, Frans Dijkstra, Ron de Jong. We werken onder een andere naam, maar voor hetzelfde doel als Moeskops; hoe zit dat nou eigenlijk?

Een heel kort stukje geschiedenis

Imas is een naam met een lange traditie. Begin 60-er jaren start Imas in een garage de productie van kunststof regenkapjes. Kunststof blijft tot begin 90-er jaren de belangrijkste grondstof voor een inmiddels flinke diversiteit aan producten: van archiefmapjes tot (PVC) ringbanden. Imas gaat uiteindelijk ook mee in de niet te remmen ontwikkeling van de papieromplakte ringbanden en wordt één van de belangrijke spelers in (die toen nog) sterk groeiende markt.

Gevestigde naam

Gezien de grote klantengroep en de gevestigde naam van Imas in de grafische markt, was het na de overname in 2012 door Moeskops een logische stap de naam te laten bestaan. In feite werken we onder een andere “merknaam” aan hetzelfde doel en resultaat.

Locatie

Nieuwegein is natuurlijk prachtig centraal gelegen. Ideaal voor ons en ideaal voor onze klanten wanneer zij bijvoorbeeld onze showroom willen bezoeken. En omdat wij onder één paraplu werken, kunnen wij ook (indien nodig) de verkoop in Hapert hier prima ondersteunen.

Ambities

Jazeker! De nieuwe mogelijkheden welke Cantobox ons gaat geven, moet komend jaar echt uit de verf gaan komen. Ondanks de technische problemen kunnen we trots zijn op de uitvoering van de eerste grote opdracht van ruim 18.000 dozen voor de HEMA. Daarnaast hebben wij meerdere grote klanten waarvoor wij werken (zoals ING) waar kansen liggen voor de Cantobox.

Trots

Dat zijn wij zeker! Werken bij een bedrijf dat durft te investeren en een voortrekkersrol vervult in de sector, dat werkt inspirerend.  Met veel plezier werken wij mee aan een mooie toekomst van onze Moeskopsgroep.

Wil je meer weten over Imas of contact opnemen met Aly, Frans of Ron? Neem eens een kijkje op imasbv.nl!