Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Ook voor Moeskops Grafisch Afwerkingsbedrijf speelt dit onderwerp een steeds grotere rol in het dagelijks ondernemen. Daarom doet Moeskops haar uiterste best om zo goed mogelijk te zorgen voor haar personeel, de maatschappij en het milieu.

Door de verschillende afdelingen binnen Moeskops kan het personeel altijd aan het werk blijven. Alle medewerkers zijn opgeleid om op meerdere afdelingen te kunnen werken. Dat werkt prettig en kan heel efficiënt zijn. Daarnaast wordt er bij nieuwe investeringen altijd overwogen hoe het werk zo licht mogelijk gemaakt kan worden voor de medewerkers. Een voorbeeld hiervan is de nieuwe bestelbus van Moeskops met een geïntegreerd laad en los systeem. Hierdoor is het inladen en uitladen van de bus gemakkelijker en fysiek minder belastend.
Bij de snijmachines wordt gewerkt met zware stapels papier en karton die op- en afgestapeld moeten worden. Daarom staan daar geautomatiseerde stapelaars opgesteld.

Een ander belangrijk onderdeel binnen maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is het milieu. Moeskops Grafisch Afwerkingsbedrijf probeert zoveel mogelijk maatregelen te nemen, zodat het bedrijfsproces zo min mogelijk belastend is voor het milieu. Moeskops is namelijk FSC®-gecertificeerd en aangesloten bij de Duurzaamheidskring Oost Brabant. Onze licentiecode is: FSC-C019507. Daarnaast is Moeskops bezig met CO2 neutraal produceren. Ook wordt er zo min mogelijk restafval geproduceerd binnen de onderneming.

Heeft u vragen over MVO binnen Moeskops? Neem gerust contact met ons op.

Voer een zoekterm in en druk op enter