Moeskops Grafisch en Maus International gaan voor meer focus.

Meer focus op unieke producten.

Moeskops Grafisch en Maus International gaan voor meer focus.

Meer focus op unieke producten.

Meer focus. Dat is de strategie van zowel Moeskops als Maus. Voor ons betekent dit meer focus op unieke producten zoals duurzame en luxe verpakkingen, presentatiemiddelen en stalen presentaties. Maus gaat voor groei als gespecialiseerde binderij. Zo gaan we beide voor nog beter worden in waar we al goed in zijn. Daar ga je als klant profijt van hebben.

Moeskops focust op unieke producten.

Wij gaan ons nog meer focussen op ons specialisme: unieke producten ontwikkelen en produceren vanuit karton. Hierbij zetten we in op duurzame en luxe verpakkingen, presentatiemiddelen en stalen presentaties. We investeren al jaren strategisch in deze categorieën, met een gestage groei tot gevolg. En daar kunnen we alle ruimte en personeel goed bij gebruiken.

Binderijwerkzaamheden naar Maus.

Om deze reden gaan de binderijwerkzaamheden en –machines van Moeskops over naar Maus. Hiermee breidt Maus haar binderij activiteiten uit met de gewenste afwerkingsmogelijkheden en vergroot het haar potentieel in de markt aanzienlijk.

Wat gaat er concreet veranderen?

Alle binderijwerkzaamheden gaan per 1 augustus over van Moeskops naar Maus. Wij kunnen indien gewenst blijven fungeren als tussenpersoon, maar in principe wordt Maus de nieuwe partner voor vouw-, vergaar- en brocheerwerk. Hiernaast is Maus gespecialiseerd in producten met wire-o binding: van collegeblokken tot kalenders, agenda’s, tab atlassen, fietsrouteboeken en andere brochures. Daar waar nodig of in het belang van de klant zal Maus aanvankelijk nog ondersteund worden door ons. Bij Moeskops blijf je terecht kunnen voor verpakkingen, stalen presentaties, presentatiemiddelen en plak-, vouwplak- en stanswerk.

Beide partijen komen in hun sterkte te staan. Daar zal je als klant van gaan profiteren. Wij willen jullie bedanken voor het vertrouwen en zien de toekomst dan ook met veel vertrouwen tegemoet.

 

Website Maus: www.mausbv.nl

Heb je vragen? Stel ze gerust.

Gerelateerd.

Nieuws

Moeskops Grafisch op YouTube

Sinds kort zijn we in het bezit van een YouTube kanaal waar we allerlei mooie filmpjes op hebben staan. Je kunt er zien wat voor

>