MyFrame.

Your printed picture frame.

MyFrame.

Your printed picture frame.

Het nieuwste product van Moeskops: MyFrame. Dit is een fotolijstje, maar niet zómaar eentje. Het is namelijk het eerste lijstje dat bedrukt kan worden! Vanaf nu is niet alleen de foto het waard om naar te kijken, maar ook de lijst waar je het instopt.

MyFrame is gemaakt van 100% gerecycled sterk karton, en dankzij een ingenieus design hoefde er geen lijm aan te pas te komen. Met specialistische bewerkingen die met grote precisie zijn uitgevoerd was het mogelijk om dit lijstje te maken. Zo’n product als MyFrame zul je nergens anders tegenkomen.

MyFrame is volledig gepersonaliseerd te bestellen, met bijvoorbeeld een logo, patroon of eigen foto gedrukt. Ideaal als cadeau, souvenir, of om te verkopen in je winkel.

Bekijk hier de website van MyFrame.

Vragen over MyFrame?

Gerelateerd.

Nieuws

Moeskops is verhuisd

Het kantoor en een deel van de productie zat al even in het nieuwe pand in Hapert, maar eindelijk is het is zover: de laatste machines zijn over, dus nu zijn we echt

>
Nieuws

Vernieuwde Cantobox® website

We hadden al langer een eigen website voor ons meest bijzondere product: de Cantobox®. Maar nu heeft deze website een nieuw jasje

>