Moeskops Grafisch aanwezig op PI2016.

Met de Cantobox®.

Moeskops Grafisch aanwezig op PI2016.

Met de Cantobox®.

“The future of branded and inspirational packaging”. Dat is de slogan van PI2016, Packaging Innovations Amsterdam dat op 23 en 24 november 2016 plaatsvond in het Taets Art and Event Park.

Dit exclusieve event bracht leveranciers, innovatiepartners en 1700 verpakkings-beslissingnemers samen om ideeën te delen, te netwerken en om zaken te doen. Deze editie werd er dieper in de volgende onderwerpen ingegaan: smart packaging, bio-based oplossingen, trends in verpakkingsdesign en shopper marketing. Tijdens Packaging Innovations Amsterdam werden er ook verschillende conferenties en netwerkevenementen georganiseerd om de juiste oplossingen te vinden, contacten op te doen of aan te halen en kennis over verschillende verpakkingsprojecten mee naar huis te nemen om zo de concurrentie voor te blijven. Wij waren dit jaar uiteraard ook bij PI2016! Hier presenteerden we de Cantobox®, in verschillende modellen en met diverse materialen.

Heb je vragen of wil je meer informatie over PI2016?

Gerelateerd.

Nieuws

Moeskops is verhuisd

Het kantoor en een deel van de productie zat al even in het nieuwe pand in Hapert, maar eindelijk is het is zover: de laatste machines zijn over, dus nu zijn we echt

>
Nieuws

Nieuwe bedrijfsfilm

Moeskops Grafisch heeft een nieuwe bedrijfsfilm, bekijk ‘m hier! Wie zijn we, waar komen we vandaan? Wat voor producten maken we, en hoe?

>