Geschenk-
verpakkingen op maat.

Een geschenk geven is een bijzonder moment. Het eerste wat de ontvanger ziet is niet de gift, maar de verpakking. De verpakking dient dus net zo bijzonder te zijn als de inhoud.

Wij maken de geschenkverpakking exact op maat en passend bij de klasse van je producten. De verpakking wordt op de millimeter nauwkeurig afgewerkt in de state-of-the-art Cantobox®-machine. De Cantobox® excelleert als luxe (geschenk)verpakking door de unieke strakke hoeken. Zie hoe de Cantobox® wordt gemaakt of lees meer op de speciale website.

Kunnen we je helpen met het ontwikkelen en produceren van jouw ideale geschenkverpakking? Neem gerust contact op en dan helpen we je verder met onze jarenlange ervaring.

Op zoek naar een bruisend relatiegeschenk?

Kijk dan eens naar de relatiegeschenken van Bubbels & Bruis. Bubbels & Bruis heeft voor hun geschenken een selectie gemaakt van de beste champagnes, glazen en accessoires. De aandacht en passie van de champagneboeren zie en proef je terug. Diezelfde aandacht en passie hebben wij in de op maat gemaakte verpakkingen gestopt. Een luxe assortimentsdoos met interieur, een magneetbox met holografische folie, voor de stopper een doos met openvallende zijde en voor de Rosé de Saignée een passende roze binnenkant. Stuk voor stuk zijn het verpakkingen waar over nagedacht is en die de ontvanger verrassen.

Of je nu jouw medewerkers of klantrelaties wilt bedanken, met dit relatiegeschenk laat je een blijvende indruk achter en zet je de samenwerking bruisend voort.

Veel gekozen mogelijkheden
  • In diverse formaten, kleuren en diktes
  • Omslag van papier, linnen, balacron of een krokodillenprint
  • Foliedruk of preeg
  • Magneetsluiting
  • Met lintjes of elastieken
  • Dozen en deksels van massief grijskarton 2-4 mm
Formaten
Gebruikte bewerkingen

Voer een zoekterm in en druk op enter