Business Developer

pexels-photo-572056 (2)

Word jij de Business Developer van Moeskops Grafisch?

Werken bij Moeskops Grafisch betekent werken in een organisatie met ambitieuze doelstellingen, die marktleider is de Benelux op het gebied van luxe presentatie- en verpakkingsmaterialen. Moeskops gaat over ontdekken, innovatieve technieken omarmen en daarmee klanten op nieuwe ideeën brengen. Vanuit Hapert produceren we de meest originele PR-middelen, verpakkingen, dozen, opbergmiddelen en –mappen die je maar kunt bedenken. Voor het bedrijfsbureau zijn wij op zoek naar een fulltime

Business Developer

Functieomschrijving

Jouw opdracht als Business Developer is onze marktpositie nationaal en internationaal verder te ontwikkelen. Krijg je energie van het identificeren van nieuwe kansen en afzetmarkten en het uitrollen van nieuwe producten? En heb je daarnaast affiniteit met de grafische branche? Dan ben jij de Business Developer die wij zoeken!

Als onze Business Developer ben je enerzijds verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van onze marktleiderspositie in de Benelux en nieuwe internationale afzetmarkten beter in kaart te brengen. Anderzijds houd je de trends en marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten en ben je in staat nieuwe product/marktcombinaties te genereren. Je weet de aanwezige technische en productiekennis óók in te zetten in andere markten.

Wat ga je doen:

– Definiëren en opstellen van een strategie om nieuwe afzetmarkten binnen Noord-West Europa te benaderen en daarnaast het ontwikkelen van concrete salesplannen voor de beoogde afzetmarkten.

– Spotten van markttrends (en het vertalen hiervan naar nieuwe proposities) op het gebied van luxe productverpakkingen en product-presentatiemiddelen.

– Daadkrachtig actie ondernemen bij de ontwikkeling van productinnovaties op basis van klantvragen in de markt en bij concurrenten, zodat kansen effectief benut kunnen worden. Hierbij werk je in nauw contact samen met de sales- en marketingafdeling.

– Het genereren van nieuwe leads (potentiele afnemers) en het opvolgen van leads die door middel van marketingactiviteiten zijn gegenereerd.
– Direct contact met bestaande afnemers, zakelijke relaties en potentiele klanten en het demonstreren van het te leveren product of de te verlenen dienst.

Wie zoeken we:

– Een afgeronde HBO-opleiding in de richting; Business Development, Internationaal Business & Management, Commerciële Economie:
– Ruime werkervaring binnen Sales of in een soortgelijke functie;
– Commercieel gedreven, ondernemend & creatief. Kennis binnen de grafische branche is een pre;
– Je beschikt over goede analytische vaardigheden en bent communicatief sterk in het Nederlands, Engels en Duits, zowel in woord en schrift;

Wat bieden we:

– Aantrekkelijke fulltime functie bij een innovatieve marktleider met ambities;
– Ruimte voor eigen ideeën die kunnen bijdragen aan een gezamenlijk succes en mogelijkheden tot het volgen van aanvullende opleidingen;
– Een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
– Mogelijkheid tot treffen van een autoregeling;
– Een werkplek met een persoonlijke werksfeer waarin plezier, collegialiteit en een optimale inzet een belangrijke rol spelen.

Moeskops Grafisch is een organisatie met ambitieuze doelstellingen, die marktleider is in de Benelux op het gebied van luxe presentatie- en verpakkingsmaterialen. Vanuit Hapert produceren zij zelf de meest originele PR-middelen, verpakkingen, dozen, opbergmiddelen en -mappen met eigen innovaties. De organisatie telt nu ruim 65 medewerkers. Moeskops Grafisch tekent zich als een familiebedrijf waar een informele sfeer heerst en waar bewuste keuzes gemaakt worden voor mens en milieu.

Interesse?

Heb je interesse of een vraag over bovenstaande vacature? Stuur jouw overtuigende motivatie en CV aan Simone Sleddens via s.sleddens@hkb-advies.nl of neem contact op met Simone via 06-10466800.

Voer een zoekterm in en druk op enter