Financieel Coördinator

Word jij de nieuwe Financieel Coördinator bij Moeskops Grafisch?

Vacature Financieel Coördinator

Werken bij Moeskops Grafisch betekent werken in een snelgroeiende organisatie met ambitieuze doelstellingen. Moeskops gaat over ontdekken, innovatieve technieken omarmen en daarmee klanten op nieuwe ideeën brengen. Vanuit Hapert produceren we de meest originele PR-middelen, verpakkingen, dozen, opbergmiddelen en –mappen die je maar kunt bedenken. Voor onze administratieve afdeling zijn wij op zoek naar een

Financieel Coördinator (24-32 uur)

Functieomschrijving

Moeskops Grafisch zoekt
Een enthousiaste collega op HBO-niveau met een afgeronde opleiding bedrijfseconomie en een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie van minimaal senior administrateur. Ben jij een sterk en daadkrachtig persoon, die er niet voor terugdeinst om een aantal medewerkers aan te sturen, dan hebben we bij Moeskops een leuke baan voor jou.

Dit ga je doen:
Als Financieel Coördinator ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de hele administratieve organisatie van de gehele Moeskops groep. Je plant de werkzaamheden en draagt zorg voor de grootboek- en projectadministratie en facturatie, het bewaken van de cash-flow en liquiditeitspositie en het vaststellen van budgetten. Daarnaast verzorg je diverse fiscale aangiftes en ben je het aanspreekpunt voor de accountant, fiscalist, bank en belastingdienst. Overall beheer en optimaliseer je administratieve processen en zorg je ervoor dat het bedrijf In Control is. Naast deze taken geef je leiding aan 2 financieel administrateurs, die tevens een taak als receptioniste hebben.

Jouw werkomgeving:
Bij Moeskops Grafisch werken ruim 100 medewerkers. Het is een familiebedrijf waar een informele sfeer heerst en waar bewuste keuzes gemaakt worden voor mens en milieu. Door de installatie van een kleine 3000 zonnepanelen op het dak, met een oppervlakte van 70.000 m2, wordt er in de fabriek Co2 neutraal gewerkt.

Ons aanbod

We bieden je een uitdagende en dynamische baan met een marktconform salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Naast uitstekende werkomstandigheden bieden we je de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen inclusief de daarbij behorende studiemogelijkheden en kun je gebruik maken van collectieve voorzieningen.

Jouw reactie

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan direct door jouw CV met motivatie te mailen naar j.schippers@moeskopsgrafisch.nl.
Wil je meer informatie over de functie dan kun je contact opnemen met Jacqueline Schippers op telefoonnummer (0497) 38 23 44.