(leerling) Stanser

Word jij de nieuwe (leerling) stanser van Moeskops Grafisch?

Vacature (leerling) Stanser

Werken bij Moeskops Grafisch betekent werken in een snelgroeiende organisatie met ambitieuze doelstellingen. Moeskops gaat over ontdekken, innovatieve technieken omarmen en daarmee klanten op nieuwe ideeën brengen. Vanuit Hapert produceren we de meest originele PR-middelen, verpakkingen, dozen, opbergmiddelen en –mappen die je maar kunt bedenken. Voor onze stansafdeling zijn wij op zoek naar een full-time  (leerling) stanser.

Functieomschrijving

Moeskops Grafisch zoekt:
Een enthousiaste collega op MBO-niveau met technisch inzicht en affiniteit met machines. Wil jij deel uit maken van een productieproces? Kun jij goed samenwerken en pak jij werkzaamheden snel op? Dan hebben we bij Moeskops een leuke baan voor jou.

Functie-eisen

  • Je hebt technisch inzicht, affiniteit met machines en je werkt zeer nauwkeuring.
  • Je bent een doorzetter en creatief in het vinden van oplossingen.
  • Aan de hand van een zelfstandige werkhouding met een pro-actieve instelling, zorg je ervoor dat je zo snel mogelijk de vakkennis en ervaring opbouwt.
  • Je kijkt ernaar uit om in jezelf te investeren de komende jaren.
  • Vanuit jezelf ben je er op gericht om goede prestaties neer te zetten en je verantwoordelijkheid te nemen.

Dit ga je doen:
Als (leerling) stanser ga je de aanwezige stansmachine (s) instellen en bedienen. Je bent verantwoordelijk voor het constant houden van kwaliteit. Daarnaast verricht je eenvoudige onderhoudswerkzaamheden en zorg je voor een schone werkplek.

Jouw werkomgeving
Bij Moeskops Grafisch werken ruim 100 medewerkers. Het is een familiebedrijf waar een informele sfeer heerst en waar bewuste keuzes gemaakt worden voor mens en milieu. Door de installatie van een kleine 3000 zonnepanelen op het dak, met een oppervlakte van 10.000 m2, wordt er in de fabriek Co2 neutraal gewerkt.

Ons aanbod
We bieden je een uitdagende en dynamische baan met een marktconform salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Naast uitstekende werkomstandigheden bieden we je de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen inclusief de daarbij behorende studiemogelijkheden en kun je gebruik maken van collectieve voorzieningen.

Jouw reactie

Ben je enthousiast?

Solliciteer voor deze functie en stuur jouw CV en motivatiebrief naar Jacqueline Schippers (Personeelszaken).

Wil je meer informatie over de functie dan kun je met haar contact opnemen op telefoonnummer (0497) 38 23 44.