Stansmestekening

Aanleverspecificaties van stansmestekening bij vervaardiging van een nieuw stansmes

Aanlevering stansmestekening in drukbestand of apart stansbestand

 

Voor een goed eindresultaat hierbij de aanleverspecificaties voor het aanleveren van een stansmestekening (indien van toepassing) aan Moeskops Grafisch. De aanleverspecificaties voor een stansmestekening zijn afhankelijk of deze in het drukbestand wordt aangeleverd of aanlevering via een apart stansbestand:

Stansmestekening in drukbestand
  • Stanslijnen moeten in het drukbestand worden aangegeven in een separate kleur (100M/100Y, nooit CMYK) en de kleur de naam STANS geven. (Let op! HOOFDLETTERS);
  • Stanslijn / vorm op ‘overdruk’ zetten en juiste afmetingen geven;
Stansmestekening in apart stansbestand
  • Een stansmestekening mag ook als apart stansbestand worden aangeleverd, controleer in dat geval goed of het stansmes en de bedrukking dezelfde afmetingen en verhouding hebben.

Uitzonderingen daargelaten. Verdere aanleverspecificaties zijn afhankelijk van uw aanvraag.

 

Drukvel met tweezijdige bedrukking

 

Wanneer een drukvel tweezijdig bedrukt wordt, is het belangrijk dat de stansmestekeningen aan de voor- en achterzijde in het document exact hetzelfde geplaatst zijn. De stansmeslijnen moeten exact op elkaar liggen wanneer de snijtekens aan de randen van het document op elkaar liggen.

Uitzonderingen daargelaten. Verdere aanleverspecificaties zijn afhankelijk van uw aanvraag.

Overige informatie

 

Op al onze leveringen en overeenkomsten zijn naast bovenvermelde aanleverspecificaties, de leveringsvoorwaarden voor de Grafische Industrie van toepassing.

De wijze aanlevering van een stansmestekening vereist enige kennis van het grafisch vak. Twijfelt u? Neem contact met ons op via verkoop@moeskopsgrafisch.nl of tel. +31 (0)497 38 23 44.

Voer een zoekterm in en druk op enter