Aanleverspecificaties voor stansmestekeningen.

Goed om te weten.

Aanleverspecificaties voor stansmestekeningen.

Goed om te weten.

Hier lees je alles over de aanleverspecificaties voor aanlevering van een stansmestekening voor een nieuw stansmes.

Voor een goed eindresultaat hierbij de aanleverspecificaties voor het aanleveren van een stansmestekening (indien van toepassing) aan Moeskops Grafisch. De aanleverspecificaties voor een stansmestekening zijn afhankelijk of deze in het drukbestand wordt aangeleverd of aanlevering via een apart stansbestand:

Stansmestekening in drukbestand.

  • Stanslijnen moeten in het drukbestand worden aangegeven in een separate kleur (100M/100Y, nooit CMYK) en de kleur de naam STANS geven. (Let op! HOOFDLETTERS);
  • Stanslijn / vorm op ‘overdruk’ zetten en juiste afmetingen geven.

Heb je vragen? Stel ze gerust.

Stansmestekening in apart stansbestand.

  • Een stansmestekening mag ook als apart stansbestand worden aangeleverd, controleer in dat geval goed of het stansmes en de bedrukking dezelfde afmetingen en verhouding hebben.

Uitzonderingen daargelaten. Verdere aanleverspecificaties zijn afhankelijk van je aanvraag.

Drukvel met tweezijdige bedrukking.

Wanneer een drukvel tweezijdig bedrukt wordt, is het belangrijk dat de stansmestekeningen aan de voor- en achterzijde in het document exact hetzelfde geplaatst zijn. De stansmeslijnen moeten exact op elkaar liggen wanneer de snijtekens aan de randen van het document op elkaar liggen.

Uitzonderingen daargelaten. Verdere aanleverspecificaties zijn afhankelijk van je aanvraag.

Overige informatie.

Op al onze leveringen en overeenkomsten zijn naast bovenvermelde aanleverspecificaties, de leveringsvoorwaarden voor de Grafimediabranche van toepassing.

De aanleveringswijze van een stansmestekening vereist enige kennis van het grafisch vak. Twijfel je? Neem contact met ons op via verkoop@moeskopsgrafisch.nl of tel. +31 (0)497 38 23 44.