Als het van karton moet zijn, willen wij het graag creëren!

Karton als grondstof zit in ons bedrijfs-DNA. We kennen alle eigenschappen van het materiaal, weten hoe we het materiaal kunnen bewerken, én wat we moeten doen om het van meerwaarde op de producten van onze opdrachtgevers te laten zijn.

We onderscheiden vier productgroepen waar we bij Moeskops Grafisch in uitblinken. We zetten ze graag voor je op een rijtje.

Stalenpresentaties.
Je kent ze wel: behangboeken, stalenkapjes met gordijnstoffen, mappen met stukjes vloerbedekking, tegels of andere materialen. Vooral gebruikt in de bouwnijverheid voor interieur- én exterieur projecten. Architecten, interieurontwerpers, winkeliers of vertegenwoordigers gebruiken ze om collecties aan hun klanten te tonen. Dit product moet stevig zijn, om elke dag weer opnieuw te kunnen gebruiken. Voor elke stalencollectie weten wij zowel technisch als creatief de juiste presentatie te maken.

Verpakkingen.
Binnen Moeskops bieden we een breed scala aan verpakkingen, in verschillende materialen zoals golfkarton, vouwkarton en massiefkarton. Er is een verpakkingslijn binnen Moeskops die opvalt en uniek is. Eentje die luxe uitstraalt, extra toegevoegde waarde aan een product geeft en daarmee voor een hogere omzet kan zorgen. Mede door eigen innovatie is de Cantobox© ontstaan. Een stevige doos met ultrascherpe randen die zorgen voor de extra luxe look. Het interieur van de Cantobox© is voor elk product zó te maken dat de inhoud veilig vervoerd en bewaard kan worden.

Presentatie mappen.
Van eenvoudige ringband tot luxe ordner, met diverse bindsystemen en extra opbergmogelijkheden. Elke branche heeft behoefte aan een specifieke map. Denk aan onderwijsinstellingen voor hun lesmateriaal, uitvaartondernemingen voor hun condoleancekaarten, restaurants voor de menukaarten, bedrijven voor het bundelen van productinformatie en verzamelaars voor hun collecties. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de marktleiders in deze sector.

Specials.
Alles wat niet onder de eerdergenoemde categorieën valt noemen we ‘specials’. Showkaarten, displays, plafondborden die sfeer of aanbiedingen benadrukken. In alle vormen, maten en gebruiksmogelijkheden.

Ook wij zijn soms nog verbaasd over het resultaat die wij samen met de klant hebben behaald. Zó veelzijdig is karton. Het laat zich bedrukken, beplakken, snijden, rillen, buigen en stansen, precies in de vorm die wij bedacht hebben. We bieden maatwerk en zijn graag ‘Briljant met karton’. Dat is waarvoor u ons mag benaderen en waar Moeskops Grafisch voor staat.

Meer informatie of een
afspraak maken