Ronald is al 12,5 jaar veelzijdig en overal inzetbaar

Jubileum

Ronald is al 12,5 jaar veelzijdig en overal inzetbaar

Op 17 juli was het precies 12,5 jaar geleden dat Ronald van Hoof zijn contract tekende bij Moeskops Grafisch. Hij stuurde op aanraden van een kennis een open sollicitatie. Tijdens zijn opleiding aan de grafische school zat hij een klas lager dan Erik Moeskops en hem zag hij tijdens het sollicitatiegesprek weer terug.

Hij werkte jaren als drukker bij diverse bedrijven en kende Moeskops alleen van naam. “Vanuit de opleiding kende ik alleen de grafische afwerkingen als vouwen, rillen en pregen; vaardigheden als plakken, frezen en stansen heb ik bij Moeskops geleerd. Ook de machines leerde ik op de werkvloer kennen, de meeste althans; er zijn er die ik (nog) niet ken, maar dat kan altijd nog geleerd worden. Dat het zo’n veelzijdig bedrijf was, had ik van tevoren nooit gedacht. Bij mij is elke dag anders en daar hou ik van. De ene dag sta ik aan ‘de machine van Fons’, de andere dag aan de ‘machine van John’. Nee, ik heb geen eigen machine, dat wil ik ook niet; ik hou juist van die afwisseling. Soms sta ik te stansen, dan weer te plakken of te frezen en soms heb ik zelfs verschillende werkzaamheden op één dag.”

Je kunt Ronald overal tegenkomen en sinds de verhuizing naar Hapert is het soms zoeken naar een speld in een hooiberg als je hem nodig hebt. “We hebben veel meer ruimte gekregen en dus maak ik heel wat meer kilometers op een dag. Voor mij geen probleem en het is leuk dat ik op alle afdelingen mijn collega’s ken.”

Die collega’s kwamen allemaal langs om Ronald te feliciteren met zijn jubileum. “De pauze werd verlengd om iedereen op gebak te kunnen trakteren. Erik heeft een toespraak gehouden, waarin ik veel complimenten mocht ontvangen. Ik heb het nog altijd prima naar mijn zin dus als het aan mij ligt, is er over 12,5 jaar een soortgelijk feestje.”

Meer informatie of een
afspraak maken

Nieuws

Alles wat je weten wilt over lijmen

Alles wat je weten wilt over lijmen Bij ons in de fabriek verlopen de meeste verpakkingsbewerkingen volledig geautomatiseerd. Niettemin blijft handmatig werk noodzakelijk voor bepaalde

>