Frezen en gutsen.

Voor strakke vouwen.

Frezen en gutsen.

Voor strakke vouwen.

Grijsbord is voor veel producten het basismateriaal. Het is sterk, stug en ligt mooi vlak waardoor we er prachtige verpakkingen, ringbanden en presentatiemappen mee kunnen maken. Maar dat grijsbord laat zich niet zomaar vouwen. We kunnen het karton rillen of ritsen, maar er zijn meer mogelijkheden. Voor sommige producten is het mooier om het te gutsen of frezen. Bij deze bewerkingen halen we een deel van het karton weg, waardoor hele strakke vouwen mogelijk worden.

Heb je vragen over de mogelijkheden? Stel ze gerust.

Gutsen.

Met gutsen snijden we een V-groef in het karton weg waardoor een hele scherpe hoek van 90 graden mogelijk gemaakt wordt. Deze bewerking is bijvoorbeeld de basis van onze Cantobox® verpakkingen. We maken daarmee de scherpste hoeken die mogelijk zijn.

Frezen.

Met onze freesmachine halen we ook karton weg, alleen kan dat hiermee over een grotere breedte. Wij frezen bijvoorbeeld voor het maken van presentatiemappen, zoals ringbanden. Na het frezen vouwen die heel gemakkelijk en strak over de freeslijn.

In de video zie je eerst de kleine freesmachine en daarna de volautomatische freesmachine. Deze laatste maakt hier de twee freeslijnen voor een grote presentatiemap.

Toepassingen.

Bovenstaande bewerkingen worden veel toegepast op de productie van:

Previous slide
Next slide

Gerelateerd.

Nieuws

Alles wat je weten wilt over lijmen

Alles wat je weten wilt over lijmen Bij ons in de fabriek verlopen de meeste verpakkingsbewerkingen volledig geautomatiseerd. Niettemin blijft handmatig werk noodzakelijk voor bepaalde

>