Handafwerking.

Nog steeds onmisbaar.

Handafwerking.

Nog steeds onmisbaar.

Bij Moeskops hebben we veel verschillende machines staan voor de meest uiteenlopende bewerkingen. Daar staan we om bekend. Maar soms is een product zo bijzonder dat je het met een machine niet kúnt maken, is het te omslachtig of is een oplage te klein om efficiënt te produceren. Voor zulke producties hebben we onze vaardige medewerkers van de handafwerking die met de hand de meest complexe producties kunnen afwerken. Of het nu gaat om het omplakken, het samenstellen van onderdelen of het complementeren van stalenboeken: bij ons maken veel handen mooi werk.

Heb je vragen over de mogelijkheden? Stel ze gerust.

De praktijk.

Enkele bewerkingen die bij de handafwerking in de praktijk gedaan worden zijn het omplakken van stalenkappen bij een kleine oplage, het plakken van een spiegelstrook en het opzetten en omplakken van cassettes.

Daarnaast zijn ook het monteren van bijvoorbeeld grote mechanieken, handgrepen en drukknopen werkzaamheden die bij de handafwerking voorbij komen.

Previous slide
Next slide

Toepassingen.

Bovenstaande bewerkingen worden veel toegepast op de productie van:

Gerelateerd.

Nieuws

Alles wat je weten wilt over lijmen

Alles wat je weten wilt over lijmen Bij ons in de fabriek verlopen de meeste verpakkingsbewerkingen volledig geautomatiseerd. Niettemin blijft handmatig werk noodzakelijk voor bepaalde

>